Nieuws - 6 mei 2016   14:05 Duitse ontwerpers maken mobiele sauna’s van oude gondels

Door:

Hoe vet is dit? Als je altijd al een sauna wilde hebben dan moet je deze absoluut in huis halen. Een stel Duitse ontwerpers maken namelijk sauna’s van oude gondels voor de échte winterse vibes! 

Chillen als een beest in de sauna na een lange dag op de pistes is sowieso lekker, maar hoe vet is dat als je het in een gondel kan doen? Sommige fancy skigebieden kiezen ervoor om een saunagondel aan de kabel te hangen zodat je flink kan chillen terwijl je de berg op gaat, maar echt praktisch is dit natuurlijk niet. Want ja, dan sta je bovenop de berg, bezweet als een gek met alleen een handdoekje om. Dan hebben die Duitsers betere ideeën!

Sauna

De Zwitsers verkopen namelijk oude gondels aan mensen die er wat leuks mee willen doen, zodat de skigebieden nog wat kunnen verdienen aan de oude spullen die ze zelf niet meer nodig hebben. De Duitse designers Tarantik & Egger hebben er een paar op de kop weten te tikken en ze zijn vervolgens flink aan het knutselen geslagen. Het resultaat? Een volledige mobiele sauna die je overal neer kan zetten.

Het interieur van de gondels is er volledig uit gesloopt en ze hebben er nieuwe banken in gezet en uiteraard een compleet sauna systeem. Het hele zaakje werkt elektrisch en het ziet er ook nog eens supermodern uit, zet een interieur gemaakt van het hout van de zilverspar. De installatie moet bovendien volledig plug en play zijn, al heb je wel een stroomvoorziening nodig van 400 volt, iets wat je stopcontact thuis niet zomaar kan doen! Maar ja, dan heb je wel wat want deze sauna kan gewoon tot 100 graden door blijven knallen terwijl je sowieso een episch uitzicht hebt van je gondel.

Sauna Sauna Sauna

Wil je dit apparaat in je huis neerzetten, in je tuin of meezeulen op wintersport? Er hangt een prijskaartje aan van €7500 maar dan wordt de gondel wel persoonlijk naar je toegebracht. Het kost wat, maar dan heb je wel iets episch!

Gerelateerde posts:

Meer Nieuws:

Het is juli en de mussen vallen van het dak, maar de mogelijkheid om te solliciteren bij de hoogste open air bar van Europa is zojuist weer gestart. Dus, wie heeft er enorm veel zin om een uniek seizoen te draaien in de sneeuw en aan de slag te gaan bij de 360 Bar in Val Thorens? Lees Meer…

Regen, wind, het lijkt bijna herfst. Beetje jammer dat de winter nog zo ver weg is! Dan maar een lekkere treerun om je zondag beter te maken?  Lees Meer…

Meer Nieuws