Freeride. Video's - 23 oktober 2020   13:51 13-jarige Kai Jones gaat als een raket in eigen segment uit Teton Gravity Research ‘Make Believe’

Door:

Hij is pas dertien jaar en nu al de sterren van de hemel skiën? Kai Jones laat zien dat er serieus rekening met ‘m gehouden moet worden en dit alles door z’n eigen segment in Teton Gravity Research nieuwe film Make Believe!

Poah, wat een talent heeft deze jonge skiër zeg. De komende minuten na de klik ga je dan ook een cursus skiën krijgen van de Jackson Hole local en zeker als je nu denkt dat dat wel mee gaat vallen. Want Kai Jones… Die gaat als een raket.

En daar is niets aan overdreven. Kai Jones kan je herkennen van minuten die hij al in andere films heeft gehad en ja, Kai is inderdaad de zoon van grote TGR baas Todd Jones. Maar je hoeft niet te denken dat Jones junior zomaar even naar voren is geschoven met de tekst ‘m’n zoon moet ook wat minuten maken, fix het ff voor me okay?’ want daar zijn de belangen gewoon te groot voor. Nee, Kai Jones heeft z’n meters in de films én in Make Believe van Teton Gravity Research aan z’n eigen talent te danken.

“When I see that first snowflake I start watching ski videos and ski movies”, aldus Kai Jones tegen de camera en we kunnen er lang en breed over praten, maarre… We snappen z’n feeling volledig. Enige is dat we niet fysiek te maken hebben met sneeuwval en dat is eigenlijk het enige verschil met wat hij vertelt. Bij ons is het meer de digitale sneeuwval die ons enthousiast maakt voor de winter. Hoe dan ook, je zit natuurlijk meer te wachten op teksten van Kai Jones dan op die van ons dus wat dat betreft kan je hieronder je geluk op. Kai Jones is er echt eentje die je op de radar moet houden want als het allemaal zo goed gaat… Dan gaan we er nog veel plezier aan beleven!

Gerelateerde posts:

Meer Freeride:

Meer Freeride