Freeride. Video's - 1 februari 2023   16:29 “ACCOUTREMENT” is de nieuwe edit van Travis Rice en die wil je écht even zien

Door:

Travis Rice heeft het nogal druk met o.a. de Natural Selection Tour in goede banen leiden, maar tussendoor weet hij ook nog eens Accoutrement uit te brengen en die is bizar lekker geworden! Kijk je mee?

Praten wordt er niet gedaan, dikke lijnen worden er in ieder geval zekers te weten wel gereden. En dat is ook gewoon prima. Want niet elke video of film moet een verhaal hebben. De rode draad van deze short film kan je dan ook meer zien als een highlights reel wat er afgelopen jaar allemaal is gebeurd in het leven van Travis Rice. Terwijl hij dus druk was voor de Natural Selection Tour.

Als je dat in je achterhoofd houdt weet je ook meteen wat voor ziek leip leventje die Rice aan het leven is, want wie staat er nou op een maandag ochtend op een bergtop met een drone die aan het wachten is tot hij z’n run begint?

Juist, niemand.

Behalve als je Travis Rice heet natuurlijk.

Overigens weten we niet of dit ook daadwerkelijk op een maandagochtend is geweest, maar het zou zo maar kunnen. In de aankomende minuten van Accoutrement ga je een hoop drone footage zien, die weer op hun beurt worden afgewisseld met onboard beelden. Leip is het in ieder geval honderd procent zeker, aangezien dit runs zijn waar je hart sneller van gaat kloppen.

En tja, dan zijn die zes minuut zoveel ook weer zo enorm snel voorbij. Tijd om snel weer op de play knop te drukken!

Gerelateerde posts:

Meer Freeride:

Meer Freeride