Freeride. Video's - 9 juni 2021   20:08 Arianna Tricomi neemt je mee langs haar thuisresort in Italië

Door:

En daar worden natuurlijk ook even de ski’s ondergebonden!

De Italiaanse Freeride World Tour kampioene van 2018 weet wel hoe de bochten gedraaid moeten worden en al helemaal wanneer het in d’r eigen achtertuin is. Die achtertuin, waarvan wij Hollanders, in vergelijking tot zo iemand als Arianna Tricomi, natuurlijk totaal geen kaas van hebben gegeten maar het wel denken te snappen, is toch wel iets wat gewoon speciaal blijft.

Dat van hierboven mag natuurlijk wel een beetje gerelativeerd worden, want als je dertig jaar naar het zelfde gebied gaat dan weet je wel degelijk waar welke kerstboom staat. Waar je al dan niet ongewild mee in aanraking bent gekomen. Het is gewoon een fijn gevoel. Weten waar de rare plekken zitten, welke bar je moet hebben rond 3 uur én welke zeker niet… Magisch.

Zo, hadden wij het ff zwaar toen we dit typte zeg. We willen zo graag, maar het moet nog even wachten. Wij hebben niet echt een achtertuin, maar dat is bij Arianna Tricomi wel anders. Opgegroeid in Corvara, Badia, Italië zal het je niet verbazen dat de nodige meters zijn gemaakt in de sneeuw en daar gaan we nu gezellig even naar kijken.

Daar blijft het overigens niet bij, want je krijgt ook een kijkje in het huis van de Italiaanse. En je komt erachter dat Arianna Tricomi het knetter hard skiën niet van een vreemde heeft. Of wist je al dat haar moeder, Cristina Gravina een World Cup en Olympische skister is?

Nou, wij niet. Tja, we blijven altijd eerlijk he.

Gerelateerde posts:

Meer Freeride:

Meer Freeride