Freeride. Video's - 15 januari 2021   11:55 Burton gooit ‘One World’ GRATIS en VOLLEDIG online, viert lancering van film met het weggeven van Toyota truck

Door:

Wait, what?! Yup, je leest het goed. Burton heeft z’n nieuwe film ‘One World’ online gegooid voor het grote publiek en dat ging gepaard met een truck van Toyota die onderdeel is van de winactie! UPDATE: Ook de normale full movie variant staat online.

We zullen je meteen even uit de droom helpen: je kunt niet meedoen met de contest om een Toyota truck te winnen omdat het enkel en alleen voor Amerikaanse kijkers is. Ja, zuur is het zeker. En ja, we weten het zeker aangezien we het zelf geprobeerd hebben om mee te doen. Ja, hallo, een Toyota truck? Heb je gezien hoe erg het sneeuwt in Oostenrijk? Dan heb je die wel nodig hoor!

Maar goed, helaas stond Utrecht er niet tussen. Wellicht was dat al wel een teken dat het alleen voor Amerika geregeld was. Sad. We hadden ‘m graag hier door de nauwe straten van de Domstad gereden.

Hoe dan ook, het live gaan van Burton heeft aardig wat bekijks getrokken en dat komt mede omdat het niet enkel en alleen de film was die begluurd kon worden. Ook al moeten we er meteen bij vertellen dat we ook ‘gewoon’ aanwezig waren geweest als ze alleen One World hadden laten zien. Nu waren het Stan Leveille en Danny Davis die je hosts waren voor de avond, waarin genoeg te beleven viel.

De film werd namelijk in drie stukken geknipt en daartussen werd er door verschillende atleten ingebeld om even over momenten uit de film te kletsen. Daarnaast kon je goodies winnen en zo kunnen we nog wel even doorgaan. De complete video van hieronder duurt iets meer dan anderhalf uur, maar dan heb je ook wel naar een mooie show zitten kijken. One World is wat dat betreft ook erg fijn geworden. Check ‘m snel!

Update: Ondertussen staat ook de normale full movie variant van One World online. Die staat hier eerst, verderop is de anderhalf uur durende video.

Gerelateerde posts:

Meer Freeride:

Meer Freeride