Freeride. Video's - 8 februari 2022   10:59 Candide Thovex doet dubbele backflip over huis in nieuwe edit

Door:

Hoewel het overal ter wereld drie meter sneeuw per dag schijnt te dumpen, laat de echte baas van het freeriden zien dat je dat niet nodig hebt als je een brute video wil schieten. 

Natuurlijk heeft ook de baas wel iets van sneeuw nodig, maar meer dan dat hoeft er voor Candide Thovex eigenlijk niet te liggen. Nu we dit zeggen moesten we meteen even denken aan de video van ‘Ski The World’ waarin Candide Thovex eigenlijk vaker zonder sneeuw te zien is dan met.

Tja, øke, uitzonderingen maken de regel I guess.

Maakt verder ook niet uit want dit keer zie je de Fransoos wel gewoon op z’n ski’s én in de sneeuw aan de slag. Wat te denken van die dubbele backflip die hij doet over dat huis heen? Of de start van de edit? Want als zelfs Candide Thovex zegt ‘aii, that’s tight’ dan weet je dat het erg nauw is. Eigenlijk te nauw voor ons, maar niet voor de baas.

En dus gaat Candide Thovex wel een poging wagen om er tussendoor te komen en jankt Thovex wel z’n ski’s over een stuk rots heen zodat hij nog even extra leip beeldmateriaal kan schieten.

We geven ‘m groot gelijk. Maar goed, we geven Thovex in dit geval eigenlijk altijd wel gelijk dus daar kan je ook geen waarde meer aan hechten. Als hij tegen ons zegt dat iets kan dan twijfelen we daar echt nul seconden over. Maar genoeg over onze ervaringen met Candide Thovex, bekijk hier z’n nieuwe edit. Waarin hij nog wel op Faction ski’s staat.

Gerelateerde posts:

Meer Freeride:

Meer Freeride