Freeride. Video's - 30 november 2021   13:56 Candide Thovex doet massive dubbele backflip in Zwitsers landschap

Door:

Candide Thovex heeft nog altijd z’n ski’s in Zwitserland staan en daar heeft de legend weer wat leipe strepen mee getrokken. En backflips gegooid over een massive aantal meters natuurlijk, want als je de kans hebt… Waarom niet?

Eigenlijk zijn de teksten bij dit soort artikels overbodig, want we kunnen gewoon met geen enkel woord beschrijven hoe leip die beelden van Candide Thovex zijn. Hoe ze vroeger waren en hoe ze nu nog altijd zijn. Maar goed, we gaan toch een poging wagen!

De man, the myth, the legend heeft namelijk z’n gezicht weer even laten zien en dat doe je het beste door gewoon even te laten zien waar je goed in bent.

En laat het dan bij Candide Thovex er nou eigenlijk op uitdraaien dat het gewoon ‘beuken op ski’s tot je er bij neervalt’ gaat worden. Wat betreft de tekst bij de video worden we ook niet echt veel wijzer, want het enige wat we erover hebben meegekregen is “Candide skiing the forest somewhere in Switzerland” en daar moesten we het mee doen.

Tja, als de beste meneer zegt dat we het daar mee moeten doen, dan doen we het er gewoon mee.

De vorige keer was het Crans Montana die zich vrolijk mocht stemmen met de aanwezigheid van dhr. Thovex, nu mogen jullie gaan raden waar Candide Thovex z’n ski’s de sporen heeft gegeven. Over de locatie laat de Fransman namelijk niet bepaald veel los en ook over de rest van de video is het dus nogal eh… Karig wat we te horen krijgen.

Gelukkig maakt Candide Thovex het allemaal goed door gewoon als een malle door de sneeuw heen te beuken en wacht even tot ergens 40 seconden, als hij die dubbele backflip doet. Hoe massive ver is die?

Gerelateerde posts:

Meer Freeride:

Meer Freeride