Freeride - 22 februari 2021   11:22 Chris Benchetler cruist met z’n GoPro door nauwe openingen in Mammoth Mountain

Door:

Chris Benchetler heeft in Mammoth Mountain een GoPro aangezet en is daarna naar beneden gebeukt. En die run, die willen we je niet onthouden!

Het is maar één run, maar als die goed genoeg is dan heb je er voldoende aan om een grijns op je gezicht te krijgen. En laat dat nou precies hetgeen zijn wat er gebeurt is toen we onderstaande video aanklikte!

Ja dat is toch bijzonder he. Misschien komt het ook omdat we eigenlijk al wisten dat het ging gebeuren. Het onderwerp “Chris Benchetler One Line At Mammoth Mountain” verraadt natuurlijk ook wel een hoop.

Maar goed, uiteindelijk moet die gekke Chris Benchetler toch nog wel even dermate leip naar beneden komen dat we er vrolijk van worden! Dat is ‘m wel goed gelukt aangezien hij de nauwe steegjes weet te vinden in Mammoth Mountain. Of hoe noem je dat? Openingen, paadjes? Weten wij veel hoe je dit soort gleuven noemt.

Maakt natuurlijk ook geen donder uit, als Chris Benchetler er maar tussendoor past met z’n ski’s en de GoPro. Uiteindelijk komt hij nog wat andere schansen tegen waar de Amerikaan uiteraard ook wel raad mee weet en voordat je denkt “ah, lekker die triple corks, kan niet wachten!” dan zit je hier verkeerd. Maar Chris (ja, wij mogen Chris zeggen. Nee, dat hebben we ‘m niet gevraagd) weet precies waar wat zit en daardoor is het heerlijk smooth. Check ‘m!

Gerelateerde posts:

Meer Freeride:

Meer Freeride