Freeride. Video's - 20 december 2021   12:06 Cody Townsend dropt trailer van extra grote The Fifty aflevering: Summit Fever

Door:

Cody Townsend gaat nog maar eens next level en wel met Summit Fever! Want zo te merken zijn er ook projecten waar Cody zich nog eens van achter z’n oren krabt.

Liever eerst bij de eerste aflevering van ‘The Fifty’ van Cody Townsend beginnen voordat je halverwege binnenvalt? Dat kan! Gewoon even op deze blauwe tekst klikken.

Laten we even vooropstellen dat alle lijnen van The Fifty speciaal zijn en lastig zijn om te beklimmen en afskiën. Stuk voor stuk laat Cody Townsend zien dat wij als normale burgers, die nog wel eens op ski’s staan, hier enkel over na mogen denken als er ook daadwerkelijk genoeg getraind gaat worden. Een nogal ver van ons bed show is The Fifty dan ook zeker, maar dat maakt het des te leuker om naar te kijken.

Én, er zijn dus ook een paar ‘lijnen’ van The Fifty, waar Cody Townsend ook nog extra zweet van in z’n bilnaad krijgt. En dat is dan niet alleen omdat het een enorme inspanning vergt van de Amerikaanse freerider. Waarschijnlijk gaat Summit Fever een beetje a la aflevering #19 worden dus dat belooft nog wat. Toen ging Cody Townsend in ongeveer in dertig minuten laten zien dat hij samen met John Jackson een mooi avontuur op touw had gezet. Wat uiteindelijk ook wel het nodige van de beide heren vroeg.

Al met al kunnen we ons dus op gaan maken voor een mooie extra grote aflevering van The Fifty, wat dus sowieso een sufferfest gaat worden. Of zoals Cody Townsend het mooi omschreef: “There are three cruxes of The FIFTY. Three lines that are the most daunting and challenging of them all. Three lines that ski mountaineers from around the world dream about, have tested themselves on and more often than not, fail on”, aldus Cody.

Yup, daar gaan we op zitten wachten! Mt. St. Elias is de naam en Cody en Bjarne gaan ‘m proberen te skiën. Hij komt 29 december uit, dus stay tuned!

Gerelateerde posts:

Meer Freeride:

Meer Freeride