Freeride. Video's - 12 maart 2021   13:14 De Freeride World Tour gaat morgen van start en dit is de heerlijke trailer

Door:

Jaaa, de Freeride World Tour gaat weer van start en om je alvast in de stemming te brengen is dit de lekkere trailer!

De relatie tussen de Freeride World Tour en Fieberbrunn bestaat al twaalf jaar en dus kan je wel stellen dat het beide partijen meer dan prima bevalt. Voor de Freeride World Tour om langs te komen en voor Fieberbrunn om het grootste Freeride Ski & Snowboard event ter wereld te hosten. Ondertussen hebben ze dan ook een heerlijke face uitgezocht waar ze, zoals ze zelf ook zeggen, “steep, exposed and challenging to even the most seasoned riders – and must be tamed by athletes in their quest for the FWT title”. Nou, klinkt dat even lekker of klinkt dat even lekker?

Ze weten het wel te verkopen bij de Freeride World Tour, maar dat mag allemaal. Fieberbrunn staat, als we naar de wedstrijd kijken, ook wel bekend om z’n uitdagende terrein, ook al hadden ze eveneens te maken met moeder natuur. 

En dan was er ook nog een het coronavirus waar heel de wereld van ondersteboven van is. Op een negatieve manier natuurlijk. Niet het meest prettige om mee te moeten werken als internationale wedstrijdenreeks, maar blijkbaar gaat het nog naar behoren. Of ze houden de coronagevallen erg goed uit het nieuws. 

Welke het ook mag worden, de wedstrijd in Fieberbrunn gaat morgenochtend om 8 uur van start en uiteraard hebben we de livestream voor je. Zorg er dus voor dat je klaar zit want dan kan je genieten van heel wat mooie runs. En crashes waarschijnlijk. Ze zijn overigens nog aan het kijken of ze de volgende stop eveneens in de Oostenrijkse Alpen kunnen gaan houden. Als dat zo is dan zou dat betekenen dat de Freeride World Tour dit jaar niet neer zal gaan strijken in Kicking Horse, Canada. Maar goed, dat is op de feiten vooruit lopen natuurlijk. Eerst morgen afwerken, check hieronder de trailer!

Gerelateerde posts:

Meer Freeride:

Meer Freeride