Freeride. Video's - 13 mei 2020   19:05 ‘DEVIATE’ wordt de nieuwste film van Jossi Wells & Torin Yater-Wallace

Door:

Jossi Wells én Torin Yater-Wallace die de handen ineen slaan om een film in elkaar te draaien? Het is allemaal aan de orde van de dag met DEVIATE en het mooie eraan is dat hij komende herfst het daglicht al gaat zien!

Hier krijgen we energie van, want als dit duo aan de knoppen gaat zitten voor een enorm lange edit… Ja, dat is wel mooi nieuws hoor! Beide heren hebben namelijk wel een mooi verhaal om mee te nemen en als ze dat in de film weten terug te brengen dan gaat dit er zeker eentje worden om rekening mee te houden.

Eerstgenoemde is al langer verdwenen uit de wedstrijdscene, maar is nog altijd druk bezig om z’n gezicht her en der te laten zien. En de tweede van het stel? Die komt net terug van een blessure. Een blessure XL wel te verstaan, want wanneer je beide hielen weet te breken? Dan weet je dat het een harde dreun is geweest.

Maar goed, Torin Yater-Wallace staat weer op z’n ski’s en ook Jossi Wells is het zeker nog niet verleerd, waardoor de eerste beelden van DEVIATE al om te smullen zijn. Het hele seizoen waren beide heren dan ook druk bezig met het opnemen van leipe footage voor de film die zich vooral gaat focussen op de backcountry en zelf zijn ze er meer dan over te spreken.

De trailer laat dus nog even op zich wachten, maar wanneer die het licht heeft gezien zullen we je meteen op de hoogte stellen. Laten we hopen dat dat moment snel gaat gebeuren, want DEVIATE willen we graag zien!

Ps. de foto is ergens in 2017 gemaakt, dus heeft niets te maken met deze beelden:

 

Fotocredit: Red Bull

Gerelateerde posts:

Meer Freeride:

Meer Freeride