Freeride. Video's - 18 februari 2021   9:06 Deze course preview van Kings & Queens of Corbet’s 2021 is bizar lekker

Door:

Kings & Queens of Corbet’s 2021 gaat vandaag van start en ze hebben uitgepakt met een heerlijke preview van de wereldberoemde couloir. Inclusief nieuwe features uiteraard!

Jackson Hole heeft het er maar druk mee. Eerst was het The YETI Natural Selection Tour die voor de eerste wedstrijd in Wyoming was neergestreken en nu is het Kings & Queens of Corbet’s 2021 die van start gaat.

Ook al is het voor die laatste nogal logisch dat het zich in Jackson Hole afspeelt aangezien er nergens zo’n unieke couloir ligt. Die je meermaals je leven doet overdenken voordat je ‘m ook daadwerkelijk gaat aanvallen. Overigens valt de couloir eerder jou aan dan andersom, maar dat is meer een dingetje dat we van horen zeggen hebben.

Oke terug naar de beelden, want het laat goed zien hoe tergend steil het allemaal is. En om het nog even wat extra kleur te geven heeft Red Bull besloten om nog wat schansen in de afdaling van Kings & Queens of Corbet’s te bouwen. Alsof het nog niet gek genoeg was, zullen we maar zeggen.

En voor degene die Kings & Queens of Corbet’s vorig jaar gezellig heeft mee zitten kijken en nu verwacht dat er wederom een livestream online gaat komen: die gaat er niet komen. Helaas. Jackson Hole wilt er verder niets over kwijt en reageert op elke vraag met “morgen highlights edit, maandag komt de show op Red Bull TV” en daar doen we het dus maar mee.

We zullen dus gezellig voor je gaan zitten refreshen en ‘m dan hier neerplempen zodat jij er niet over na hoeft te denken. Livestream of geen livestream: Kings & Queens of Corbet’s 2021 gaat een mooie wedstrijd worden!

Foto: Red Bull

Gerelateerde posts:

Meer Freeride:

Meer Freeride