Freeride. Video's - 9 april 2020   17:39 Deze leipe video is de winnaar van de Peak Performance #MYHOMERUN wedstrijd

Door:

Hij is gearriveerd, de winnende run van de Peak Performance #MYHOMERUN wedstrijd! En al met al… Is het een best leipe video die er met de prijs vandoor is gegaan.

“Met je onboard beelden een weekend naar de Freeride World Tour winnen? Het was allemaal mogelijk met Peak Performance z’n #myhomerun wedstrijd”, klonk het de vorige keer toen we hierover schreven. En nu? Nu is er iemand die ‘m heeft gewonnen. En dus is er ook iemand die nu eerlijk moet gaan zijn tegen z’n vierde beste vriend.

Dat hij niet mee kan.

Yup, je leest het goed, deze weekendtrip was door Peak Performance voor vier personen gereserveerd en alles zou gaan plaatsvinden tijdens de finale van het Freeride World Tour 2020 seizoen. Die eh, niet door is gegaan inderdaad. Enige voordeel is wel dat de Freeride World Tour waarschijnlijk komend seizoen weer aangeslingerd wordt en dus ook weer een Xtreme Verbier!

Die hebben ze dan ook maar meteen doorgeschoven en zo is de prijs van de winnaar Edur Gorospe Roldan niet in het gedrang gekomen. En eerlijk is eerlijk, hij was ook wel de meest leipe van het stel. Ook al had Peak Performance beloofd dat het niet enkel en alleen om de video zou gaan, want ook het verhaal erachter werd meegenomen in de keuze om een #MYHOMERUN winnaar te kiezen en dat was dus Edur geworden.

Big props voor deze Spanjaard, wil je alle finalisten nog even een keer terugkijken? Dan kan dat achter deze blauwe tekst. Om daarna naar de lijst te gaan waarin je allerlei wintersportfilms kan gaan bekijken en dikke tip van onze kant: dat is een echte aanrader, al is het alleen maar als verkoeling omdat het zo taffes warm is in huis.

Gerelateerde posts:

Meer Freeride:

Meer Freeride