Freeride. Video's - 28 augustus 2020   14:32 Deze onboard backcountry runs van Tim Humphreys zijn precies wat je vandaag nodig hebt

Door:

Tim Humphreys heeft even z’n ogen op standje ‘opnemen’ gezet en daar plukken we nu de vruchten an. Want zeg zelf, wie zit er op dit moment niet te wachten op onboard beelden door verse poedersneeuw met een cliff jump her en der?

Dat is een erg goede vraag, want we kunnen niemand verzinnen.

Kleine correctie op het onderwerp trouwens. Het moet namelijk ‘wat we vandaag de dag allemaal eigenlijk nodig hebben’ zijn. Iedereen zit namelijk een beetje naar z’n ski’s en/of snowboard te kijken terwijl er beetje bij beetje meer stof op komt en op de vraag wanneer we weer kunnen blijft het angstvallig stil.

Maarja, probeer dat maar eens in een korte zin te zetten.

Je snapt dat we het hebben geprobeerd, ook al houden we het hier maar even bij. Maakt verder ook niet uit, Tim Humphreys is in ieder geval door de ongerepte poedersneeuw van Tahoe gecrost en daar mogen wij nu gezellig van meegenieten.

Het zijn overigens geen beelden van een week geleden, maar van afgelopen seizoen. Dus als je je aan het afvragen was hoe die Tim Humphreys het voor elkaar kreeg, dan ben je bij deze weer bijgepraat.

Feit blijft wel dat we gewoon hebben genoten van de bochten die Tim Humphreys heeft gedraaid en dat we ondertussen enorm veel zin hebben om ze zelf te maken. Maarja, iets met afwachten en geduld hebben. Misschien moeten we wel weer even een keer in Snowworld meters gaan maken, wie heeft er ondertussen ervaring mee? Enige issue is dat er geen ongerepte sneeuw is… Poaaah, dat zou toch wat zijn he.

 

Gerelateerde posts:

Meer Freeride:

Meer Freeride