Freeride. Video's - 11 mei 2021   11:04 Dit is de Freeride World Tour recap door de ogen van Hedvig Wessel

Door:

De Freeride World Tour is verreden en daarmee de hoogste tijd om eens terug te blikken op het complete seizoen. En met wie kan je dat beter doen dan met voormalig mogul skister Hedvig Wessel?

HA! Dat wist je niet he? Jij dacht dat ze ‘gewoon’ een freerider was die vanaf haar derde verjaardag in één rechte lijn naar de Freeride World Tour is gegleden, maar niets is minder waar.

Niet dat dit nieuwtje langskomt in Hedvig’s Way van Hedvig Wessel hoor, zo is het niet. Het was gewoon even een nieuwtje om jou weer wat meer kennis te laten maken met de Noorse freeride skister.

Over ‘kennis te laten maken’ gesproken, het bruggetje met de webserie Hedvig’s Way is daarmee mooi gemaakt. Want we gaan behind the scenes en dat is fijn. We krijgen dus eindelijk ook de rest te zien voordat er uiteindelijk die enorme camera op haar gericht wordt. Dat is precies wat we willen zien van een serie zoals Hedvig’s Way, want de rest weten we al. De nieuwe beelden, exclusieve beelden. De momenten bij de fysio komen dus ook voorbij.

En dus ook de momenten bij de McDonalds. Want tja, Maccie is life.

Halleluja.

Ook Hedvig Wessel is een fan van de Mac D. en dat maakt ons nog meer fan van haar dan dat we al zijn. Maar goed, genoeg fanboy gedrag, laten we praten over de serie. De stop in Andorra was er eentje van uitersten, aangezien ze de eerste wedstrijd won en de tweede nog net niet uit de startgates gevallen was.

De crash van Hedvig in Andorra bleef langer ronddwalen dan dat ze had gehoopt, maar ook de momenten in Verbier komen aan de orde. En uiteraard de feelings die loskwamen toen Hedvig Wessel twintig punten te kort kwam voor de overwinning in de Freeride World Tour.

 

Gerelateerde posts:

Meer Freeride:

Meer Freeride