Freeride. Video's - 28 maart 2020   8:23 Dit is de heerlijke season highlights edit van de Freeride World Tour 2020

Door:

De Freeride World Tour was bezig met het draaien van een grandioos lekker seizoen en nu alles voorbij is kan er nog één keer een verse edit gepompt worden. Dat is dan ook precies wat de organisatie van de Freeride World Tour heeft gedaan met dit resultaat!

Het Freeride World Tour 2020 seizoen in een kort en bondige tekst? Wát een grandioos lekker seizoen, maar wát een abrupt einde zeg.

In een langer verhaal kunnen we melden dat we écht goed hebben genoten van de laatste twee edities. Sure, Kicking Horse en de wedstrijd in Japan zijn stuk voor stuk een grotere uitdaging, maar i don’t know… We zaten er bij Ordino-Arcalis en Fieberbrunn er gewoon goed in!

Dat gezegd hebbende was het ook wel echt rete zonde dat Xtreme Verbier niet meer tot de mogelijkheden behoorde voor het 2020 seizoen. Maar goed, daar kon niemand wat aan doen. Uiteindelijk kunnen we dus terugblikken op een prachtig seizoen. Een seizoen, welke vol zat met atleten die opeens uit het niets op het podium voorbij kwamen, nieuwe lijnen waarvan men nog nooit had verwacht dat het mogelijk was én dan mogen de nieuwe tricks niet vergeten worden!

Het is op dit moment dus de hoogste tijd om gewoon te genieten wat we voorgeschoteld hebben gekregen rondom de Freeride World Tour 2020 en vanaf daar vooruit gaan blikken. Dat is wat de FWT zelf ook heeft gedaan, want na het bekendmaken van de kampioenen werd er meteen doorgepakt met het Freeride World Tour 2021 seizoen. Twaalf nieuwe atleten hebben de invite al gekregen en zeg nou zelf… Daarmee is de FWT21 eigenlijk al gestart. Right?

Gerelateerde posts:

Meer Freeride:

Meer Freeride