Freeride. Video's - 8 oktober 2021   15:55 Dit is de heerlijke teaser van Paul de Groot & Loïc Isliker’s passieproject: TEETH

Door:

Zo de knetter, dit is me toch even een heerlijke manier om uit je zomerslaap gewekt te worden! Paul de Groot & Loïc Isliker hebben met TEETH een nieuwe creatie voor op het witte doek en de eerste teaser staat online!

Nee, we willen zelfs verder gaan: een teaser zoals deze bekijken is dé manier om uit je zomerslaap gewekt te worden. Kijk, dat deze (korte) film eraan zat te komen was natuurlijk al lang en breed bekend. Tenminste, als je het afgelopen seizoen een beetje hebt opgelet en de verschillende afleveringen van Hidden Faces hebt bekeken. Maar toch blijft het een heerlijk gevoel om deze teaser van TEETH te bekijken.

Want het zorgt er kort gezegd gewoon voor dat we weer enthousiast aan het worden zijn voor de winter! Aangezien de vorige winter nou niet bepaald succesvol was, toen iedereen binnen zat vanwege het coronavirus. Dat gold dus niet voor Paul de Groot en Loïc Isliker, want die hebben afgelopen winter samen een hoop meegemaakt en alles was in geuren en kleuren te zien. Alsof we echt op hun schouder zaten.

Okay, dat laatste is een beetje overkill wat we zeiden. Want als we op de schouder van Paul zaten hadden we afgelopen seizoen alleen maar naar Loïc z’n reet kunnen kijken.

Maar zonder gein kunnen we best zeggen dat we al vanaf de laatste aflevering van Hidden Faces naar de eerste teaser van TEETH uitkeken. De ‘grande finale’ noemen ze het zelf, dus de druk werd er door het duo zelf ook goed opgezet. Dat mag ook, want hoe Loïc filmt & edit en het duo aan het skiën is…

Dat is eveneens van hoog niveau. “Het betreft beelden van het bedwingen van de legendarische berg “Les Dents du Midi” in Zwitserland,” aldus het duo van Hidden Faces. “Een iconisch massief dat vanuit het grote skigebied les Portes du Soleil vanuit zowel Frankrijk als Zwitserland duidelijk zichtbaar is. Na jaren lang deze op het oog te hebben is het eindelijk gelukt om deze droom waar te maken. Wij hebben wederom alles zelf gefilmd en film is mede mogelijk gemaakt door (hoe toepasselijk) Region Dents du Midi.”

Dus slinger die teaser aan en bekijk ‘m snel. De film gaat op 15 oktober in première, wil je daar bij zijn dan moet je even op deze link klikken. Hoe snel TEETH daarna volledig online komt weten we niet dus laat het daar niet vanaf hangen.

Gerelateerde posts:

Meer Freeride:

Meer Freeride