Freeride. Video's - 28 oktober 2020   13:14 Dit is de verse trailer van Sammy Carlson z’n nieuwste creatie ‘Resilience’

Door:

Ohyeah! Er is goed nieuws te melden rondom Sammy Carlson want in november gaat ‘Resilience’ uitkomen en na de trailer ben je zonder twijfel fan geworden.

Het kan zijn dat je nu denkt dat we aan het overdrijven zijn, maar dat is niet het geval he. Geloof het of niet, maar we zitten op dit moment echt te stuiteren op onze stoel. Werk van Sammy C. is namelijk grandioos te noemen en eigenlijk zijn al z’n films tot nu toe nog te kort geweest. Eigenlijk wordt alles wat Sammy aanraakt goud waard, dus je kunt begrijpen dat er hoge verwachtingen zijn rondom ‘Resilience’.

En nee, we zijn nu geen fanboy gedrag aan het vertonen.

Okay. Misschien een beetje, maar hear me out. Twenty-Four wordt door ondergetekende nog wel eens aangeslingerd en dat zou jij ook moeten doen. Want als je een lekkere poederfilm wilt hebben zonder gepraat dan ben je bij Twenty-Four aan het goede adres. Datzelfde valt te vertellen over OVER TIME trouwens. Daar zijn de slowmotion shots ook echt om van te gaan kwijlen. No bullshit.

Beide films zijn van Sammy Carlson en als je beide hebt gezien dan snap je dat we met smart zitten te wachten op ‘Resilience’. Enige penibele is wel dat het op het einde fout gaat met Sammy, dus het zijn niet alleen maar goede runs door heupdiepe poedersneeuw die je gaat zien. Hoe dat verder zit weten we niet dus beter gaat het snel november worden!

Gerelateerde posts:

Meer Freeride:

Meer Freeride