Freeride. Video's - 9 december 2020   14:16 Dit is hoe een poeder dag in het voorseizoen eruit zou moeten zien

Door:

Markus Eder laat even zien hoe een dag in het voorseizoen eruit had moeten zien. Want ergens vroeg in het seizoen is hij met Fabio Studer op pad geweest en die beelden zijn nu te bekijken. Lang verhaal kort: deze beelden hadden al langer op ons netvlies moeten hebben.

En daarmee ook meer van deze beelden, want het is natuurlijk echt droevig gesteld met de content. Sure, we krijgen her en der nog wel wat leipe beelden te zien en vooral dan op Instagram, maar het is in vergelijking met vorige jaren echt bar en boos.

Achja, het is niet anders. Markus Eder was in ieder geval erg te spreken over z’n dag. “This was a hell of a day in Stubai”, aldus de Freeride World Tour winnaar van 2019. “Got to destroy those amazing early season conditions with Fabio Studer. Besides the lockdown, some of those lines where grass & rock this year. Fortunately that’s not an indication of how the season will play out. Fingers crossed!!!”

Sharks or no sharks, die kerels hebben in ieder geval nog strepen getrokken. De beelden zijn overigens een voorbeeld van hoe het nu had kunnen zijn, aangezien hij dateert uit 2017. Waarom Eder er nu pas mee op de proppen komt is niet bekend, ook al pakken we ‘m graag mee.

Want tja, Markus Eder heeft gewoon nog steeds helemaal gelijk. Zo had een dag in het voorseizoen eruit moeten zien en we zouden er op dit moment een moord voor doen. Nog steeds. Ook al kan er nu dus vanaf de bureaustoel eveneens nog genoten worden. Sort of.

Gerelateerde posts:

Meer Freeride:

Meer Freeride