Freeride. Video's - 30 november 2020   17:11 Dit zijn de hardste ski crashes uit Huck Yeah! van MSP Films

Door:

“OMG, damn! We’re gonna have a good crash segment.” Nou, daar hebben ze helemaal gelijk in gehad want deze crash edit van MSP Films uit Huck Yeah is weer grandioos.

Ah, kijk aan, het segment waar we altijd nog even extra goed op zitten te wachten als we horen dat de complete film uit is gekomen. Je maakt ook geen omelet zonder eieren te breken en dat blijkt nog maar eens voor deze crashedit van MSP Films’ Huck Yeah.

Want gewoon lekker je ski’s ejecten als je mid air bent? Het is blijkbaar allemaal mogelijk. Net zoals face first sneeuwhappen terwijl je al één ski kwijt bent. Ook al laat de crew van MSP Films soms nog wel eens zien dat een hoge DIN het leven makkelijker kan maken.

Met de nadruk op soms he. Want een te hoge DIN en je kunt de rest van het jaar gaan revalideren in plaats van skiën.

Hoe dan ook, de tomahawks zijn weer niet aan te slepen, net zoals de zakken ijs die dit keer wel in het shot van de camera terecht zijn gekomen. Daarnaast is het idee van een cliff meestal wel een goede, maar dan moet je er wel voor zorgen dat je ‘m ook weet te landen. En dan dus niet zoals eh… Tja…

Deze crashes zijn overigens wel aardig hard te noemen, maar heb je de Freeride World Tour crashes of all time al gezien? Dat is namelijk ook wel echt een edit waar je op zit te wachten. Want tja, je bent hier niet voor niets, toch? Jij stiekeme hater, die mensen graag ziet crashen. 

We love it.

Gerelateerde posts:

Meer Freeride:

Meer Freeride