Freeride. Video's - 24 januari 2022   13:14 Dit zijn de hoogtepunten van Freeride World Tour 2022 eerste stop in Baqueira Beret, Spanje

Door:

Geen tijd gehad om afgelopen weekend een aantal uur naar je beeldscherm te staren terwijl de eerste Freeride World Tour wedstrijd voorbij kwam? Bij deze hebben we de oplossing voor je: alle hoogtepunten in minder dan 5 minuten!

Dat scheelt nog eens he? Dat dachten we al, want we snappen ook wel dat niet iedereen zomaar even een aantal uur kan vrijmaken om naar een Freeride World Tour wedstrijd te kijken. Wellicht had je het al wel stiekem ingepland, maar vond je partner het belangrijker dat jullie “nu echt eens even een keer naar een bank gingen kijken omdat deze echt lelijk staat bij de Aziatische vazen”. Die ook opeens toen je thuis kwam naast de televisie stonden. En niet te vergeten: zo lelijk zijn dat het pijn aan je ogen doet. Maar het kan natuurlijk ook dat je in plaats van naar de Freeride World Tour, naar weten wij veel: snooker moest kijken van je man. Terwijl jij graag Hedvig Wessel en Max Palm van een berg af ziet rossen.

Wat we volledig begrijpen. Want die eerstgenoemde werd tweede en die laatstgenoemde heeft een first gedaan in de Freeride World Tour. Daarover lees je hierrrr meer, dan weet je meteen wat er is gebeurd. Of je drukt hieronder bij de ski variant op play en je komt het ook tegen. Want lang verhaal kort: Max Palm z’n introductie aan de wereld was leip!

Goed, genoeg over de skiërs, want aan de Freeride World Tour doen ook snowboarders mee en die ga je uiteraard ook zien. Sterker nog: die plaatsen we wel gewoon eerst, zodat je minder veel hoeft te scrollen. Poah, wat denken we toch goed aan die duim van je he. Aardige lui zijn we toch op deze grijze maandagmiddag.

FWT22 Snowboard highlights:

FWT22 Ski highlights:

© Freeride World Tour / J.Bernard

Gerelateerde posts:

Meer Freeride:

Meer Freeride