Freeride. Video's - 7 december 2022   13:07 Dit zijn de meest dikke lijnen van Tanner Hall tijdens de Freeride World Tour

Door:

Om te vieren dat ‘SKI BOSS’ Tanner Hall weer een wedstrijd bib om gaat doen heeft de Freeride World Tour even in de archieven gezocht naar leip beeldmateriaal!

HA! Alsof ze heel veel moeite moesten doen om bij die archieven te komen. Tanner Hall heeft namelijk pas vanaf 2019 meegedaan aan de FWT, waardoor het niet heel diep graven was voor de organisatie. Dus de term die ze gebruiken, Best Lines of All Time, klinkt alsof we terug gaan naar het jaar 2010, maar dat is niet het geval. Maar goed, je hoort ons zeker niet klagen!

Het is je nu al wel bekend dat Tanner Hall zich komend jaar weer bij de Freeride World Tour wedstrijd in Kicking Horse mag gaan melden. En dan natuurlijk niet met een biertje in z’n hand terwijl hij toekijkt, maar wel met z’n dikke Armada’s aan de startgate. Dat moest gevierd worden aangezien tja… Het is en blijft Tanner Hall! De organisatie van de Freeride World Tour was er in ieder geval ook over te spreken, maar liet ook weten dat ze niet precies kunnen inschatten hoe T Hall zich gaat manifesteren tussen al die talenten. We gaan het zien in januari, wanneer de Freeride World Tour 2023 gaat beginnen en tot die tijd kijken we gezellig mee met de video van hieronder.

Of kijken we naar ‘Here After’.

En daarna pakken we nog even door met ‘In The Meantime‘.

Om het af te toppen met de rest van wat Tanner Hall allemaal heeft gepresteerd. Genoeg te begluren dus!

Gerelateerde posts:

Meer Freeride:

Meer Freeride