Freeride. Video's - 4 april 2020   17:35 Dit zijn de top 10 bruutste sends van de Freeride World Tour 2020

Door:

Things got pretty wild this year! De Freeride World Tour had genoeg momenten om in te lijsten en zo was de top 10 aardig lastig om vast te stellen, en toch hebben ze het gedaan!

En het zal je wellicht niet verbazen, maar de Oostenrijkse wedstrijd in Fieberbrunn is hofleverancier van deze top tien.

Ha! En wij onszelf maar afvragen of we niet gewoon op een of andere manier bevooroordeeld waren, maar ook de Freeride World Tour zelf zag wel in dat die wedstrijd meer dan één hoogtepunt had. De mierenneukers onder ons zullen dalijk naar de top tien kijken en tot de conclusie komen dat ook Kicking Horse op vier momenten in de lijst staat, maar kom op… Die transfer van Cody Bramwell tellen we ook gewoon even als Fieberbrunn hoor. Want hij werd wel gereden namens de Ordino Arcalis wedstrijd, maar alles was op de berg van Fieberbrunn!

Overigens heeft Kicking Horse niets te klagen hoor, want zij pakken tweemaal podium en daarmee eigenlijk ook gewoon de winst. Right? Een bronze en gouden medaille wordt namelijk door ons wel wat belangrijker gevonden dan de meeste sends insenden. Eh, inzenden.

Op de tweede plaats vinden we overigens Hakuba, waar de skiër uit Nieuw Zeeland genaamd Hank Bilous zichzelf even als een raket af wist te schieten.

Poah, als we er zo bij stilstaan zijn er in dit Freeride World Tour seizoen écht wel een hoop goede momenten geweest. Laten we bij deze maar meteen hopen dat het volgend seizoen net zo mooi én hopelijk nog iets mooier gaat worden.

Gerelateerde posts:

Meer Freeride:

Meer Freeride