Freeride. Video's - 10 april 2020   8:33 Dit zijn de top 10 hardste crashes van de Freeride World Tour 2020

Door:

What goes up, must come down! Ook voor de crashes is de Freeride World Tour in de camerabeelden gedoken en ze kwamen tot de conclusie dat dit de 10 hardste van het 2020 seizoen waren!

Het gaat vaak goed, maar helaas ook nog wel eens fout. Bij sommige vraag je je af wat ze in vredesnaam aan het doen waren waardoor ze nu gestrekt over de face heen liggen, bij de andere snap je niet dat ze überhaupt nog op weten te staan. Want het afgelopen seizoen zijn er toch een paar klappers geweest zeg. Nondeju!

Want als je op je plaat gaat, een yard sale pulled en secondes later van een cliff aftieft terwijl je nog gezellig de tomahawks aan elkaar aan het rijgen was…

…Ja, dat kan best problematisch worden. Maar op zo’n moment dan toch nog met je armen zwaaien dat je okay bent? Dat is next level. Nu zijn er dus genoeg momenten geweest binnen de Freeride World Tour waar we met grote ogen naar hebben zitten kijken, maar welke is nou echt eentje die er bovenuit stak? Eh, anders gezegd: ga je crashes nemen waar ze er niets aan overhouden, of maakt dat in dit geval even niet uit?

We hebben namelijk in Fieberbrunn een aantal atleten voorbij zien komen, mannen én vrouwen, die de face echt heel vaak op een andere manier hebben gezien dan dat ze in eerste instantie hoopten. Toch heeft de jury van de Freeride World Tour een keuze kunnen maken. Mis jij er nog eentje of vind jij dat degene die gewonnen heeft het niet hoort te zijn? We horen het graag van je! Niet dat het wat uitmaakt, maar we komen graag met je in contact via social media. En als je in een positieve bui bent, dan kan je hierrrrr de top 10 bruutste sends van de Freeride World Tour bekijken!

Gerelateerde posts:

Meer Freeride:

Meer Freeride