Freeride. Video's - 20 november 2021   18:30 Dit zijn de top 10 (!) ski heren afdalingen aller tijden volgens de Freeride World Tour

Door:

Hij is eindelijk hier, de top 10 afdalingen van de Freeride World Tour. OOIT! De vraag is: wie van de atleten gaan er terugkomen in deze Freeride World Tour runs of fame?

De vorige top 5 runs werden al breed uitgemeten door de Freeride World Tour en dus kan je nu alvast invullen hoelang deze edit gaat duren. Groot gelijk geven we ze overigens hoor, want als je over een ‘top 5 ooit’ praat, dan wil je daar niet de kantjes vanaf lopen. Want tja, wat is anders het punt van een top 5 naar buiten brengen?

Om hier allemaal even een extra beetje bij op te doen heeft de Freeride World Tour besloten dat de top 5 ski heren wel een upgrade kon gebruiken. Of dat de top vijf 5 ski heren meer verdiende dan ‘enkel’ vijf runs. Of… Ze konden gewoon niet kiezen.

We weten het niet, maar who cares? Niemand toch? Gewoon op je televisie aanslingeren en van de ene verbazing in de andere vallen als je de runs ziet. Zo lastig is het allemaal niet. Dat kwartiertje is voorbij voordat je er erg in hebt, dat is dan wel weer een beetje jammer. We hadden er graag nog tien bij willen zien komen.

Achja, hoog tijd dat de wedstrijden van het Freeride World Tour 2022 seizoen weer afgetrapt gaan worden. Zullen we maar zeggen. Toch? Hoe dan ook, lekker gluren! Welke run is jouw favoriet? Of mis je juist degene die jij nog elke avond zit te bekijken? Laat het ons weten in de comments!

Gerelateerde posts:

Meer Freeride:

Meer Freeride