Freeride. Video's - 3 maart 2022   11:12 Dit zijn de top 3 vrouwen runs van Kings & Queens of Corbet’s Couloir 2022

Door:

Kings & Queens of Corbet’s Couloir 2022 heeft nog een top 3 online gezet en die delen we graag even met je, dus snel door klikken voor de actie!

Beloofd is beloofd: een aantal dagen geleden hadden we de top 5 heren runs van de Kings & Queens of Corbet’s Couloir 2022 laten zien. Op het einde zeiden we dat de vrouwen er waarschijnlijk ook nog aan zaten te komen en als dat het geval was… Wij die zouden delen met je.

Nou, tada!

Hier zijn ze, de runs die het podium hebben gehaald bij de vrouwen van Kings & Queens of Corbet’s Couloir 2022 in Jackson Hole Mountain Resort. Nu weten we even niet waarom we bij de heren 5 runs te zien krijgen en bij de vrouwen maar 3, maar ze zullen vast hun redenen hebben. Misschien waren er maar drie vrouwelijke atleten?

Nee, dat lijkt ons sterk.

Hoe het dan ook moge zijn, we zijn blij dat er ook een edit uit is gekomen van de vrouwen podiumruns. En dat we gewoon nog even een keer naar die moeilijk steile couloir kunnen kijken terwijl we erachter komen dat we die nooit zouden rijden. Gewoon, omdat wij niet dood willen die figuurlijke ballen van staal niet hebben. Bij de heren was het Hans Mindnich die de hoogste trede van het Kings & Queens of Corbet’s Couloir 2022 podium mocht gaan beklimmen, voor de vrouwen stond de naam Piper Kunst te shinen. De 21-jarige skister komt trouwens uit South Park. Geinig. Anyway! Check ze hieronder, voor de mannen top 5 kan je hierrrr terecht!

Gerelateerde posts:

Meer Freeride:

Meer Freeride