Freeride. Video's - 16 november 2021   20:45 Dit zijn de top 5 afdalingen aller tijden volgens de Freeride World Tour

Door:

Wait, aller tijden?! Als in, de meest leipe runs die ooit zijn gemaakt in wedstrijdverband bij de Freeride World Tour? Yep. En om het helemaal af te maken heeft de FWT ook nog eens een aantal categorieën opgesteld.

Want wat zou je ook moeten zonder al die categorieën van de Freeride World Tour?

Nee zonder gekheid, het is serieus relaxt dat de organisatie van de Freeride World Tour gewoon elke keer weer de categorieën opsplitst. De ene is namelijk de andere niet en je kunt snowboard runs ook niet bepaald met ski runs vergelijken. Oké, tot op zekere hoogte natuurlijk wel, maar toch blijft het anders.

Toch? Of zien we nou spoken? Naja, het zal allemaal wel, wij zijn in ieder geval blij dat we drie keer vijf runs mogen aanschouwen. Anders hadden we het maar over vijf runs kunnen hebben en was de rest gewoon de kliko ingegaan. Is dat wat je wilde? Nee toch? Zieke runs bekijken, dat willen we!

Enige ding is nog wel even dat de Freeride World Tour alle categorieën erbij heeft gepakt behalve… De Ski Heren.

We hebben ergens wel een donkerbruin vermoeden waarom dat het geval is en het antwoord klinkt een beetje hetzelfde als karatepraatje.

We geven je even de tijd om na te denken wat we bedoelen.

Juist! Paradepaardje!

Niet dat we weten wat karatepraatje is, maar we wisten zo één, twee, drie niet waar paradepaardje anders op moest lijken. Maakt verder ook niet uit want alles is vergeten als je onderstaande video’s aanklikt. Wel graag één voor één, anders wordt het zo’n chaos in je scherm. Oh, en als de ski heren online staat dan hoor je weer van ons!

Snowboard Vrouwen

Snowboard Mannen

Ski Vrouwen

Gerelateerde posts:

Meer Freeride:

Meer Freeride