Freeride. Video's - 23 november 2020   16:33 Dit zijn de top tien hardste crashes ooit uit de Freeride World Tour

Door:

Ooit. Wauw. Dat klinkt next level en guess what? Dat is het ook. Doe je gordel dus maar om want deze crashes in de Freeride World Tour doen next level pijn als je er naar kijkt.

Ook al mag er meteen bij gezegd worden dat alle crashes pijn doen als je er naar kijkt. Alsof ze jou gewoon hebben gefilmd toen je hard op je plaat ging bijvoorbeeld. En toch zorgen sommige ervoor dat je maag zich omkeert als je iemand cliff na cliff ziet droppen.

En dan niet om een normale manier, maar gewoon headfirst. 

Terwijl hij of zij de tomahawks aan elkaar rijgt en hij of zij een yardsale gooit waar je u tegen zegt.

Inderdaad, dát zijn nog eens de crashes die je wilt zien!

En laat dat precies hetgeen zijn wat we hieronder voor je klaar hebben gezet. Er komen namelijk nogal wat momenten voor in de Freeride World Tour dat een atleet denkt dat het wel gaat, maar dan ken het net.

Op de Friese manier, als je begrijpt wat we bedoelen. Een tijd geleden liet de Freeride World Tour al een selectie zien van het seizoen 2020 en nu? Nu pakken ze door. Van alle crashes die de Freeride World Tour door de jaren heen rijk is geworden heeft de organisatie er tien uitgekozen die op de discutabele Wall of Fame terecht zijn gekomen en de grote vraag blijft: welke zou jij in je top 3 zetten? Wij vinden het nogal een lastige keuze, aangezien zelfs de nummer tien al kippenvel geeft.

Gerelateerde posts:

Meer Freeride:

Meer Freeride