Freeride. Video's - 19 april 2020   12:40 Door deze seizoensedit van GoPro wil je per direct terug naar de sneeuw

Door:

Heb je even een dip en wil je heel snel terug naar de winter? GoPro heeft de oplossing want van deze seizoensedit ga je echt weer kwijlen zo lekker!

Of een beetje kwijlen, ligt er natuurlijk aan hoe groot het bakje is die je van te voren hebt gepakt he. En als je er geen hebt gepakt dan wensen we je succes. We hadden ons er namelijk al een beetje bij neergelegd dat er, vanwege het dichtgooien van het wintersportseizoen, minder actie langs zou gaan komen, maar wat GoPro nu toch weer op internet heeft gegooid is wel echt moeilijk lekker zeg.

In dat geval moeten we wel even melden dat het gewoon nog altijd jammer is dat die video’s zo kort zijn. Voordat we het weten gaat het scherm weer op zwart en mogen we eh… ‘m weer opnieuw aanzetten.

We schamen ons er niet voor hoor, de beelden zijn gewoon ook zo lekker dat je ze op repeat kan zetten en in dat geval doen we het graag. Want serieus, neem bijvoorbeeld die snowboarder die op 35 seconden in beeld komt. De situatie waarin hij zit en de sneeuw die hij omhoog weet te beuken… Oehlala!

Maar echt, oehlala.

Ergens is en blijft het een strijd he… Die video’s van de winter. Want we kunnen er niets mee en soms zorgt het dan juist voor frustratie. Maar goed, al met al blijven we nu maar gewoon positief, volgend seizoen kunnen we weer zelf GoPro onboard beelden schieten. En dus daarmee ook meteen een crashedit online gooien.

Gerelateerde posts:

Meer Freeride:

Meer Freeride