Freeride. Video's - 8 maart 2021   22:06 Freeride World Tour brengt ode aan de vrouw tijdens Internationale Vrouwendag

Door:

“Thank you to all the women, for making freeride what it is”, aldus de Freeride World Tour in deze highlights edit. Mooie woorden en mooie beelden na de klik!

Het is vandaag 8 maart en dat betekent dat het internationale vrouwen dag is! Menig merk of atleet heeft voor deze dag zijn of haar weg naar het internet weten te vinden en zo ook de Freeride World Tour. Zij vonden dat de vrouwen wel even extra in het zonnetje gezet mochten worden en daar zijn we het helemaal mee eens!

Dat het niet enkel 8 maart is waar we aan de vrouwen moeten denken blijkt ook nog maar eens als je naar de acties van de Freeride World Tour zelf kijkt. Vorig jaar waren ze namelijk ook al bezig om de verschillen tussen vrouwen en mannen te vereffenen. Dit alles door het prijzengeld voor snowboarders, skiers, mannen en vrouwen allemaal gelijk te trekken. Uiteraard qua plek op het podium dan he. Maar het was wel een mooie weg die ze zijn ingeslagen!

Tot op heden houden ze zich er aan en het is iets wat we erg waarderen aan de Freeride World Tour, maar zoals je merkt houdt het daar niet op voor hen. Vandaag stuurden ze namelijk een mooie video het internet op om hun waardering te uiten naar de vrouwen. Check ‘m snel!

Overigens krijg je nog van ons de recap inclusief beelden van de tweede stop van de Freeride World Tour in Andorra. Ja, echt. Hij komt er nog aan. Maar op een of andere manier verdwijnt hij telkens als we ‘m willen publiceren. We weten ook niet waar dat door komt maar dat maakt niet uit. Hij komt eraan. Tot die tijd:

Gerelateerde posts:

Meer Freeride:

Meer Freeride