Freeride. Video's - 20 maart 2020   19:54 Freeride World Tour dropt GoPro highlights van de Fieberbrunn editie

Door:

Je kunt ons wakker maken voor een aantal dingen en onboard beelden zijn er eentje van. Zeker wanneer het tijdens de Freeride World Tour is!

Wanneer alles in je lichaam nu schreeuwt dat je liever eerst de complete wedstrijd van de Freeride World Tour wilt gaan bekijken vóórdat je de GoPro highlights edit gaat zien dan kan je achter deze blauwe tekst terecht. Denk je nou ‘leuk, maar geef mij de uitslagen en hoogtepunten maar’? Ook dan ben je hier aan het goede adres en wel hierrrr.

We helpen graag en dat merk je natuurlijk meteen, ware het niet dat we onszelf ook ermee geholpen hebben. We waren namelijk druk bezig om films uit te zoeken zodat we deze eventloze periode door konden komen, totdat we erachter kwamen dat ook de wedstrijden van de Freeride World Tour gewoon nog eens te bekijken zijn!

En laat de Freeride World Tour stop in Fieberbrunn nou net even een leipe editie zijn geweest. De face was grandioos, iedereen ging full send en op het einde mochten we nóg een keer gaan genieten van de heren snowboard categorie omdat deze niet in Andorra kon worden verreden.

Al met al dus méér dan prima tijdverdrijf en met deze GoPro beelden hebben we toch wel bijna alles aan je laten zien. Behalve eentje dan, maar die ga je zo spoedig mogelijk op je scherm getoverd krijgen. Maakt verder ook allemaal niet uit, nu is het tijd voor alle GoPro momenten.

Gerelateerde posts:

Meer Freeride:

Meer Freeride