Freeride. Video's - 3 maart 2021   7:57 Freeride World Tour & Peak Performance gaan behind the scenes met Mic’d Up

Door:

Je ziet ze altijd voorbij razen op de livestream, maar wat gebeurt er nou allemaal achter de schermen? De Freeride World Tour is in samenwerking met Peak Performance eens alles op gaan nemen om daar achter te komen.

En dat vinden we natuurlijk helemaal prima. Want ook wij willen graag weten wat er allemaal gebeurt als de atleten moeten wachten op een wedstrijd. Of waar ze allemaal vandaan moeten komen en hoevaak ze verkeerd lopen voordat ze hun eigen slaapkamer hebben gevonden.

Om maar een dwarsstraat te noemen he. Het gaat allemaal nog veel breder gepakt worden dan dat, maar voor nu zijn dat ongeveer wel een beetje de voorbeelden die we je kunnen geven. Een ding is zeker:

Hebben we er met Mic’d up van Peak Performance en de Freeride World Tour weer een webserie bij die we van start tot eind gaan volgen? Ohjazeker!

Het kan toch niet zo zijn dat we dit links laten liggen he, dat zou zonde zijn. De Zwitserse Elisabeth Gerritzen is overigens de eerste die zich aan de microfoon vast laat zetten en hierdoor krijg je echt vanalles mee. Dus ook de random dingen zoals tafeltennis. Of dat er een foto gemaakt moet worden waar ze het niet mee eens is.

Zover gaat het inderdaad en dat maakt het juist ook wel leuk. Weer eens wat anders dan de huis tuin en keuken video’s. Niet dat we die nu in deze periode in overvloed hebben, maar you get the point. Uiteraard komen de andere Peak Performance atleten ook nog even aan bod, dus er is genoeg te bekijken!

Gerelateerde posts:

Meer Freeride:

Meer Freeride