Freeride. Video's - 8 maart 2021   16:07 Freeriders Paul de Groot & Loic Isliker in ‘Hidden Faces’ #3: Attempting to Ski Steep Mountain Face at Sunrise

Door:

Het heerlijke duo Loïc Isliker en Paul de Groot stampt gezellig door met ‘Hidden Faces’ en dit keer gaan we wederom tot het randje. Want “Like if you fall, it’s the end. So…”

Eerst de vorige afleveringen bekijken van Hidden Faces? Dat kan! Gewoon even op deze blauwe tekst klikken en enjoy the show!

Yes, de lange en de korte zijn weer op je beeldscherm en dat is goed nieuws. Ze geven ons namelijk positieve vibes vanuit de sneeuw en dat is belangrijker dan ooit.

De grote vraag waar we mee zaten, toen we te horen kregen dat er een nieuwe aflevering van Hidden Faces aan zat te komen, was: zou het weer zo’n bizar verhaal worden waar we met grote ogen naar zouden gaan kijken? De vorige keer was het namelijk echt ‘zweet in de bilnaad’ beeldmateriaal wat Paul de Groot en Loïc Isliker in elkaar hadden gedraaid, dus de lat lag hoog.

Letterlijk en figuurlijk natuurlijk.

Aangezien we het in de intro ook al hebben gedaan zullen we nu ook maar even met spoilers strooien. Want het is wederom een bi-zar avontuur van Paul de Groot en Loïc Isliker in deze aflevering van Hidden Faces. Dat is eigenlijk ook wel meteen het allesomvattend woord van deze webserie, bizar.

En leuk dat we het vinden! Zo vanachter onze laptop. We moeten er namelijk niet aan denken om met skischoenen over rotsen heen te klimmen. Ik bedoel, we kunnen al amper met die dingen van de apres ski naar huis lopen!

Mmmm, wellicht heeft dat laatste ook met wat anders te maken. Hoe dan ook, deze keer wordt er overnacht op een unieke plek én worden om vier uur ‘s ochtends (!) de ski’s al ondergebonden. Waarom? Dat is zie je hieronder. Daarnaast zijn ze met Hidden Faces een samenwerking aangegaan met Fatmap waardoor alles lekker te linken valt.

De vorige keer hebben we trouwens Loïc Isliker de mogelijkheid gegeven om te spuien over alles wat er gebeurt achter de schermen en we sluiten niet uit dat dat snel nog eens gebeurt. Of Paul de Groot hangt aan de lijn, we gaan het wel zien. De eerste behind the scenes van Hidden Faces valt hierrrr te lezen, maar wel even doen nadat je hieronder op play hebt geklikt!

Gerelateerde posts:

Meer Freeride:

Meer Freeride