Freeride. Video's - 15 maart 2021   16:02 Freeriders Paul de Groot & Loic Isliker in ‘Hidden Faces’ #4: Unexpected epic Powderday on the pretty Bird

Door:

Wat? Nu alweer een nieuwe aflevering?! Hidden Faces gaat als een trein en ook in de vierde aflevering zijn Paul de Groot en Loïc Isliker op avontuur geweest met een heerlijk einde!

Eerst de vorige afleveringen bekijken van Hidden Faces? Dat kan! Gewoon even op deze blauwe tekst klikken en enjoy the show! Wil je liever behind the scenes met Paul de Groot & Loïc Isliker? Klik dan hierrrr.

Dat de aflevering met een heerlijk einde eindigt is natuurlijk een spoiler waarvan we eigenlijk van te voren “SPOILER ALERT” moesten zeggen, maar f*ck it. We zeggen niet wat er gaat gebeuren en wat er aan vooraf gaat, dus stel je niet aan. Je weet nog steeds niets. Behalve dat het dit keer goed afloopt natuurlijk.

In tegenstelling tot vorige keer, maar hey! Ook dat is freeriden. Maar verder weet je dus niets. Ook niet dat ze verdwaalde zeehonden tegen gaan komen.

Aii, zeiden we dat nou echt? Naja, dan heb je bij deze weer een spoiler te pakken. Of we lopen nu gewoon onzin te verkopen, weet je nog niets en zit je dalijk alleen maar naar zeehonden te zoeken.

Goed, door naar het serieuze gedeelte van deze post, want Paul de Groot en Loïc Isliker zijn in goede vroegte op de ski’s gestapt, maar niet voordat er een periode gewandeld moest worden. Dit alles omdat er simpelweg geen sneeuw lag. Aflevering vier staat dan ook in het teken van ‘de gok wagen’, aangezien er verwacht werd dat er weinig sneeuw zou liggen. Tja, dat gaat dus even anders aflopen want zoals het onderwerp al verklapt: het zou een epic pow day worden!

Als je trouwens nog even rustig wil bekijken hoe de heren naar boven zijn gelopen, waar ze naar beneden zijn gegaan en wat allemaal nog meer niet dan kan je hierrr klikken hebben we ‘m hieronder klaar gezet. Want dat jullie lui zijn en alles op 1 plek willen hebben is ons ondertussen wel duidelijk. Have fun!

Fatmap-route van Loïc Isliker & Paul de Groot

Gerelateerde posts:

Meer Freeride:

Meer Freeride