Freeride. Video's - 26 maart 2021   16:00 Freeriders Paul de Groot & Loic Isliker in ‘Hidden Faces’ #5: Snow Cave Saved the Day in our Battle with the Weather

Door:

Onverwachte sneeuwval, een nieuwe gast bij de Hidden Faces serie, sicke lijnen, een bizarre schuilplaats en nog veel meer moois. De nieuwe aflevering van Loïc Isliker en Paul de Groot staat weer als een huis!

Eerst de vorige afleveringen bekijken van Hidden Faces? Dat kan! Gewoon even op deze blauwe tekst klikken en enjoy the show! Wil je liever behind the scenes met Paul de Groot & Loïc Isliker? Klik dan hierrrr.

Als er een ding zeker is, is dat moeder natuur altijd een vinger in de pap heeft. Dat kan in het begin misschien iets kleins zijn, uiteindelijk zou het zomaar eens de hele operatie on hold kunnen zetten. Zo ook bij deze aflevering waar het geduld toch aardig op de proef wordt gesteld.

Gelukkig is daar altijd nog het enthousiasme en de positiviteit van de heren, anders hadden ze het misschien wel nooit gered. Nu zijn ze in ieder geval op een bizarre schuilplaats terecht gekomen waar ze anders nooit, maar dan ook echt nóóit van hadden gehoord. En dat maakt ons ook weer vrolijk.

Over vrolijk gesproken: deze vijfde aflevering is dus in een korte samenvatting weer een rammer en daarmee eveneens de moeite waard om ‘m te bekijken. Want dat er een mooi verhaal aan aflevering vasthaakt, dat is zeker.

Ja daar maak je ons wel blij mee. Oh, dat zeiden we al. Naja, het kan maar gezegd zijn. De samenwerking die de heren met Fatmap zijn aangegaan blijft trouwens ook wel een gouden zet, aangezien je mee kunt gluren waar Paul de Groot en Loïc Isliker zijn geweest. Dat alles kan je hieronder ook zien!

Gerelateerde posts:

Meer Freeride:

Meer Freeride