Freeride. Video's - 19 januari 2022   19:31 Freeriders Paul de Groot & Loic Isliker in ‘Hidden Faces’ S2E1: We Found a Fun bowl and had some Early Season Struggles

Door:

Yes, we mogen! De eerste aflevering van Hidden Faces staat online waarin Paul de Groot en Loïc Isliker weer op pad zijn geweest. Benieuwd waar naar toe? We geven je in ieder geval alvast één mooie quote: “My boots… Were still in walking mode!”

Eerst de vorige afleveringen bekijken van Hidden Faces? Dat kan! Gewoon even op deze blauwe tekst klikken en enjoy the show! Wil je liever behind the scenes met Paul de Groot & Loïc Isliker? Klik dan hierrrr.

Natuurlijk ben je benieuwd waar ze heen zijn geweest, want dat betekent ook meteen twee dingen. Één is dat er dus een Hidden Face is die aan de criteria voldoet voor het ski duo en twee: Je hebt er zelf ook weer eentje bij op je lijst om te gaan skiën.

Als je ooit een beetje in de buurt komt van Loïc Isliker en Paul de Groot uiteraard. Waar we wel vanuit gaan want alles is mogelijk. Denken we.

Goed, dan de eerste aflevering van Hidden Faces, want daar kom je voor. Ding bij Hidden Faces is alleen dat ook zij te maken hadden met warm weer waardoor er opzoek gegaan moest worden naar eh… Nog hiddendere faces? Nog erger gehidden faces?

We hebben geen idee. Pointe de Bellevue bleek achteraf de plek te zijn waar het allemaal moest gaan gebeuren en zeker vanwege het lokale weer zou dit een goede plek moeten zijn. Hier lag namelijk een kom, waarbij Paul en Loïc goede hoop hadden en ze de hun eerste meters van het seizoen hebben gemaakt. Helaas bleken er ook wat ‘early season struggles’ te zijn, waardoor het niet geheel vlekkeloos ging.

Maar hey! Paul de Groot & Loïc Isliker hebben het toch maar gedaan. Check de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Hidden Faces hieronder:

Gerelateerde posts:

Meer Freeride:

Meer Freeride