Freeride. Video's - 1 maart 2022   13:17 Freeriders Paul de Groot & Loic Isliker in ‘Hidden Faces’ S2E3: Unintended Risky Skiing and Unnecessary Touring

Door:

Het avontuur van Paul de Groot en Loïc Isliker is in Ovronnaz beland en daar is het duo een aantal uitdagingen tegen gekomen wat de nieuwe Hidden Faces aflevering weer een mooie maakt. 

Eerst de vorige afleveringen bekijken van Hidden Faces? Dat kan! Gewoon even op deze blauwe tekst klikken en enjoy the show! Wil je liever behind the scenes met Paul de Groot & Loïc Isliker? Klik dan hierrrr.

Als het duo “Unintended Risky Skiing and Unnecessary Touring” in het onderwerp van de nieuwe Hidden Faces aflevering zetten dan kan je er vergif op innemen dat er iets gaat gebeuren.

Ja, we snappen het, teksten zoals hierboven zijn normaliter inkoppers, maar meestal valt het in de video dan nog wel tegen qua spanning. Maar dat is nu niet het geval. Beide heren zijn namelijk erg bezig met safety first en dergelijke, dus ze zoeken het bijvoorbeeld niet op. Maar he! Soms denk je een shortcut te vinden, wat je weer een paar uur arbeid doet schelen, waardoor je het gaat proberen. En als het dan uiteindelijk blijkt dat je juist daardoor in de penarie komt te zitten én onnodig veel meters omhoog moet gaan lopen…

…Ja dat is wel even zuur. Maar goed, Loïc Isliker en Paul de Groot leren ook elke dag weer bij als ze een nieuwe Hidden Face weten te unhiddenen en ze lossen het op als echte mannen. Namelijk niet zeiken, gewoon de drone de lucht in, kijken waar je bent en vanaf daar je nieuwe plan maken. Of zoals de beschrijving van de nieuwe Hidden Faces aflevering mooi zegt: “For this adventure, we went to Ovronnaz with the goal to ski a beautiful north facing couloir on the backside of the resort. Along the way we faced some challenges and had to find a way to get top the entrance of the couloir”.

Die ‘some challenges’ is dus waar we het net over hadden. Grote vraag blijft: lukt het ze om het plan succesvol af te ronden? Tijd voor beelden!

Gerelateerde posts:

Meer Freeride:

Meer Freeride