Freeride. Video's - 14 februari 2023   11:45 Freeriders Paul de Groot & Loic Isliker in ‘Hidden Faces’ S3E1: Skiing “The Big Crack” that ends on a Frozen Waterfall

Door:

Paul de Groot & Loïc Isliker zijn nog altijd lekker op pad en ze hebben voor Hidden Faces weer een bizarre lijn gevonden. Kijk je mee?

Eerst de vorige afleveringen bekijken van Hidden Faces? Dat kan! Gewoon even op deze blauwe tekst klikken en enjoy the show! Wil je liever behind the scenes met Paul de Groot & Loïc Isliker? Klik dan hierrrr.

Het nieuwe seizoen van Hidden Faces, met daarin de freeriders Paul de Groot & Loïc Isliker, zat er natuurlijk aan te komen, maar als het moment er is… Dan is dat toch meer dan fijn. Soort van extra bevestiging, waar we altijd wel goed op gaan.

Overigens was de serie van Hidden Faces natuurlijk niet stopgezet, aangezien ‘La Forteresse’ nogal wat tijd en energie heeft opgeslokt. Was het niet voor het editen om deze langere variant nog meer liefde te geven, dan was het wel de tour die er naderhand bij kwam. ‘La Forteresse’ was namelijk onderdeel van het Freeride Film Festival, waardoor beide heren aardig wat steden in zeer korte tijd hebben aangedaan.

Voor degene die dat allemaal heeft gemist hebben we overigens goed nieuws! La Forteresse is namelijk volledig en gratis te bekijken op YouTube, dus snel even hierrrrr klikken en die kan je gaan bekijken. Wel nadat je de seizoensopening van Hidden Faces hebt gezien he, want “The Big Crack” doet z’n naam zeker weten eer aan. Plus, het is wederom een aflevering van Paul de Groot en Loïc Isliker waarbij de klamme handjes hoogtij vieren. Kijken dus!

Gerelateerde posts:

Meer Freeride:

Meer Freeride