Freeride. Video's - 25 februari 2023   11:33 Freeriders Paul de Groot & Loic Isliker in ‘Hidden Faces’ S3E2: Hard Work for Hard Snow, A Wonderful Highlight during Low Tide

Door:

Sta je dan. Om half 4 in de ochtend. Met je buik tegen een muur van ijs en rotsen omdat alles zo moeilijk steil is. Er is nieuw materiaal uit de Hidden Faces hoek, waar de heren midden in de nacht op moesten staan én nog meer uitdagingen tegen zijn gekomen voordat ze weer beneden waren. Tijd voor beelden!

Eerst de vorige afleveringen bekijken van Hidden Faces? Dat kan! Gewoon even op deze blauwe tekst klikken en enjoy the show! Wil je liever behind the scenes met Paul de Groot & Loïc Isliker? Klik dan hierrrr.

De eerste aflevering van Hidden Faces seizoen 3 zit nog vers in ons geheugen en nu al staat er weer een nieuwe op ons te wachten. Heerlijk vinden we het, aangezien dat betekent dat de Hidden Faces trein weer op stoom aan het raken is. Freeriders Loïc Isliker en Paul de Groot zijn in Zwitserland, waar ze er dit keer een overnachting tussen hebben geplakt. Of nouja, overnachting… Het zou uiteindelijk meer een soort van powernap gaan worden.

Maar goed, je hebt een mooi plan en dan wil je je er wel aan houden. Right? Dat mooie plan was optijd vertrekken zodat er met zonsopgang afgedaald kon worden. Enige ding was dat Loïc niet helemaal lekker wakker was geworden en dus naast alle ‘normale uitdagingen’ dat er ook nog eens bij zou krijgen. Het is allemaal goed afgelopen, maar de sneeuw was niet te pruimen en de rest mag je hieronder gaan bekijken.

Al met al is ook dit weer een prachtige aflevering en ook de hele voorbereiding is gewoon gaaf te zien. Overigens zouden we dat shot op minuut 7 en 8 seconden echt als foto van drie meter bij vijf meter boven ons bed hangen want allemachtig wat is dat een leip moment zeg.

Gerelateerde posts:

Meer Freeride:

Meer Freeride