Freeride. Video's - 25 december 2021   16:51 Friends on a powderday met Tatum Monod #3: Skiing couloirs in the Rockies with Tatum Monod and her Dad

Door:

“We’re gonna ski a couloir today… With my dad”, aldus Tatum Monod in de nieuwste aflevering van Friends on a powderday. 

Eerst de allereerste aflevering van Tatum Monod’s behind the scenes serie bekijken? Dat kan! Gewoon even op deze blauwe tekst klikken en je kunt beginnen met Friends on a powderday!

Wat is er mooier dan met je vader op pad gaan om te zoeken naar gave lijnen? Eigenlijk bar weinig, toch? Zeker als je door hem op ski’s bent gezet, de fijne kneepjes van het vak hebt geleerd én hij nog altijd een inspiratie voor je is!

Sure, met je vrienden op jacht gaan naar dikke lijnen is erg gaaf, maar met je vader op pad geeft toch wel een bijzondere vibe aan de trip. En als dat dan ook nog eens een couloir is, dan ga je wel even next level wat betreft de familietripjes hoor! Met 63 jaar mag de vader van Tatum Monod zichzelf zeker een ervaren skiër noemen en eerlijk is eerlijk: je ziet het er niet aan af. Lekker aan de wandel met een set ski’s op z’n rug terwijl je samen met je dochter een couloir gaat skiën… Dat zijn de betere ervaringen.

Als je van skiën houdt dan natuurlijk he. Anders is zo’n ervaring een beetje ongemakkelijk, zwaar, gevaarlijk en vooral langdradig. Want voordat je boven staat met je ski’s aan… En dan moet je ook nog eens zo’n takke steil eind naar beneden!

Het is allemaal wat, maar Tatum Monod heeft er heerlijk van genoten met haar vader en wij mogen gezellig meegluren. Lekker doen dus.

Gerelateerde posts:

Meer Freeride:

Meer Freeride