Freeride. Video's - 24 juni 2020   15:29 Ga samen op avontuur met Eric Hjorleifson en ontdek de Selkirk Mountains op een bizarre manier

Door:

Eric Hjorleifson heeft er een leip avontuur opzitten en dat alles is nu op het internet te bewonderen. Hij werd namelijk uitgenodigd om mee te gaan naar de Selkirk Mountains en die trip bleek adembenemend mooi te zijn! En eh… F*cking steil trouwens.

Alleen de eerste beelden van deze trip laten al zien dat we te maken hebben met een video van formaat. Serieus, maak er een foto van en we hangen ‘m op aan de muur want het uitzicht is er eentje waar je vrolijk van gaat worden.

Maar! Dat is natuurlijk niet waar Eric Hjorleifson waarom voor draait. Of nouja, het zal vast meespelen, maar de weg naar beneden zal hij belangrijker vinden dan de mooie bergtoppen die er besneeuwd bijliggen.

Zelf zeggen ze dat de crew op jacht is geweest naar ‘spicy lines and epic turns’ en dat hebben ze gevonden hoor. Zonder te overdrijven. Want als je tot tweemaal toe af moet dalen met touwen, terwijl je je ski’s aan hebt?

Juah. Dan ben je wel op de goede weg.

Samen met Christina ‘Lusti’ Lustenberger en Mark Herbison gaat de Canadese skiër, die je kunt kennen van MSP Films, de uitdaging aan met dit brute resultaat. En het mooie wat je hier nog gratis bij krijgt zijn de klamme handjes, maar we gokken dat je dat al had verwacht voordat je doorklikte.

Hoe dan ook, Eric Hjorleifson staat z’n mannetje in deze periode van weinig skiën en we kunnen niet wachten op de eerste beelden voor volgend jaar. Het is namelijk nog maar de vraag hoeveel films er uit gaan komen en hoe zich dat allemaal gaat ontvouwen, maar als we Eric Hjorleifson voorbij zien komen is alles goed.

Gerelateerde posts:

Meer Freeride:

Meer Freeride