Freeride. Video's - 2 september 2020   15:04 Gimbal God is wezen heli boarden met Travis Rice en Sage Kotsenburg

Door:

Gimbal God is met de helikopter op pad geweest om verse sneeuw te vinden en wat ons betreft is dat eh… Meer dan gelukt! Zeker als je Travis Rice en Sage Kotsenburg voor je camera hebt, maar zoals je ziet gaat het niet altijd even soepel.

Enige addertje onder het gras is wel dat dit niet helemaal nieuw beeldmateriaal is. Alles is gefilmd in 2019 toen Gimbal God met CMH Heli op pad was en later zie je nog beelden uit 2018, toen Spencer aanwezig was bij de Jossi Wells Invitational in Cardrona, Nieuw Zeeland.

Tja, we zeggen het maar gewoon meteen, dan zit je dalijk ook niet met een raar gezicht naar de beelden te kijken. Of met het idee ‘dit heb ik al eens ergens gezien of niet?’

Want dat kan dus wel eens kloppen, ook al heb je zeker nog niet alles gezien wat dalijk voorbij gaat komen. Aan grote namen in de wintersport overigens geen gebrek, aangezien Gimbal God dus onder andere Travis Rice en Sage Kotsenburg mocht achtervolgen.

Ja, dat is al eigenlijk genoeg om een uur mee te kunnen vullen want allemachtig wat zijn die twee goed voor héél wat lekker beeldmateriaal. Maar! Er is meer.

Jamie Anderson ga je namelijk ook meters zien maken in de ongerepte sneeuw en in Nieuw Zeeland zijn het Sven Thorgren en Nik Baden die je gaat zien. Waarbij laatstgenoemde de halfpipe even knuffelt, maar dat ga je wel even zien.

Stuk voor stuk bieden ze je een aantal runs aan die je werkelijk waar doen kwijlen en daardoor wilde we even de video met je delen. En het mooie aan dit alles? Gimbal God heeft al beloofd dat er meer van dit soort beelden voorbij gaan komen, dus al met al is deze video een extra mooi geschenk die hij ons heeft gegeven.

Gerelateerde posts:

Meer Freeride:

Meer Freeride