Freeride. Video's - 10 maart 2023   11:25 Het terugkijken van Natural Selection Tour 2023 in Revelstoke is 100% de moeite waard

Door:

En het mooie is dat we echt totaal niet overdrijven als we zeggen dat je de wedstrijd van Natural Selection Tour in Revelstoke moet terugkijken. Want een wedstrijd met zo’n bijzondere face, dat zie je nergens. En dat heeft een reden dus snel even doorklikkeren.

Ja we zeiden doorklikkeren. Gewoon omdat we daar zin in hadden.

En nu gaan we het hebben over de Natural Selection Tour editie in Revelstoke want mamma mia wat was dat een badass wedstrijd zeg! De vorige stops van de Natural Selection Tour konden nog wel eens als ‘ja het is steil, maar tegelijkertijd ook wel speels’ worden bestempeld, maar deze editie…

…Daar heb je echt ballen van staal voor nodig om goed en normaal naar beneden te komen. Want neem bijvoorbeeld voor de gein gewoon even dat shot op twee minuut vijfentwintig. Als je die op pauze zet, dan is er in eerste instantie toch geen enkele manier om daar naar beneden te komen? Je zou eerder denken “oh, mooi schilderij van een muur” in plaats van “wat gaaf, hier ga ik naar beneden, maar dan wel via rechts want links is niet steil genoeg”.

Goed, daarom zitten ondergetekende waarschijnlijk ook in dit grijze, grauwe Nederland achter een laptop dit artikel te tikken en staat hij niet op een snowboard in Revelstoke.

Maar zonder dat elke keer naar voren te laten komen is het gewoon tijd dat je even de actie van Natural Selection Tour op je beeldscherm gaat toveren. Dat doe je heel simpel door hieronder op play te klikken, maar dat wist je al. Waarom zetten we er eigenlijk nog tekst bij he, vraag je af. Nou, dat komt omdat wij je nu gaan vertellen dat Travis Rice heeft gewonnen bij de heren, waar de tweeëntwintig jarige Zoi Sadowski-Synnott in de finale afrekende met Elena Height. Zo, daar hoef je dan weer niet voor op play te klikken!

Gerelateerde posts:

Meer Freeride:

Meer Freeride