Freeride. Video's - 16 februari 2020   13:03 Jake Hopfinger doet double backflip tijdens Kings and Queens of Corbet’s Couloir 2020

Door:

Kings and Queens of Corbet’s Couloir 2020 was een event van formaat en Jake Hopfinger had hier een aardig aandeel in met deze leipe, dubbele backflip!

Het is overigens niet vreemd als de naam Jake Hopfinger je echt geen enkele ster wat zegt, want dat is ook meteen het prachtige aan Kings and Queens of Corbet’s Couloir. De wedstrijd in Jackson Hole Mountain Resort is gewoon een grandioze manier om een mix aan bekende en onbekende gezichten te zien en daar is deze video een mooi voorbeeld van.

Jake Hopfinger is namelijk, als we de organisatie mogen geloven, een up-and-coming freerider uit Montana en of dat nou werkelijk waar zo is of niet… Deze dubbele backflip die hij weet te showen is wel echt van een heerlijk niveau. De landing is wel wat backseat, ook al zou dat wel gewoon mierenneuken zijn als we daar nog iets over gaan vinden. Balls of steel, dat heeft Jake Hopfinger!

Corbet’s Couloir is sowieso een uitdaging waar je u tegen zegt en dat ook de vrouwen hierbij een vinger in de pap hebben liet Veronica Paulsen nog maar eens zien. Veronica Paulsen ging vol gas bij de wedstrijd in Jackson Hole en gooide er een backflip uit, die later bekend zou gaan worden als de eerste ter wereld die een vrouw in Corbet’s wist te landen.

Dus als je nog twijfelt of Kings and Queens of Corbet’s Couloir een wedstrijd is waar genoeg gebeurt om ‘m terug te kijken dan is het antwoord op je vraag een volwaardige YES waard. Kijken kan je hierrrrr en dat geldt ook voor de backflip van Veronica Paulsen. Met hieronder uiteraard het bewijs van Jake Hopfinger, de badass skiër uit Montana!

Gerelateerde posts:

Meer Freeride:

Meer Freeride