Freeride. Video's - 6 december 2022   19:46 “LA FORTERESSE” met daarin Paul de Groot en Loïc Isliker is nu volledig en gratis te bekijken

Door:

‘La Forteresse’, de nieuwste film van Paul de Groot en Loïc Isliker, heeft na een lange rit langs verschillende Freeride Film Festivals in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland nu ook het internet gevonden. Daarmee is hij volledig te bekijken, dus kijk je mee?

Natuurlijk kijk je mee. Het is buiten toch onmogelijk koud aan het worden, dus dan kan je maar beter mee in die vibe en een film van kaliber aanzetten. En met film van kaliber bedoelen we natuurlijk een skifilm waar je mond van open gaat vallen. Paul de Groot en Loïc Isliker hebben namelijk hun beste beentje voorgezet om wederom een film te maken die het publiek op de banken krijgt en wat ons betreft is dat zeker gelukt. Na Teeth waren de verwachtingen uiteraard hooggespannen wat beide heren nu weer voor leips hadden verzonnen en tja… Als je dan La Forteresse voor je neus krijgt.

Dan wrijven we alweer lekker in onze handjes voor wat er komen gaat. Want eh, iemand interesse in een film waarbij twee hollanders een haast onmogelijke lijn proberen te skiën?

Zonder twijfel! Of nouja, voeg er ook nog warme chocomelk en een dekentje aan toe, want tja… Dat zou wel lekker zijn. Ook al kunnen we je meteen vertellen dat dat dekentje wellicht overbodige luxe is in verband met de klamme handjes die je gaat krijgen.

Paul de Groot en Loïc Isliker zijn na hun eerste creatie “Teeth” nog altijd niet weg te slaan uit Les Dents du Midi. Na Dent Jaune en Brèche des Doigts, waar dus al aardig wat beelden van online rondslingeren, was er nog één waar beide heren al langere tijd naar aan het gluren waren. Die lijn heet, je raadt het nooit, La Forteresse. En daar ga je het komende kwartier met een grijns naar kijken. Trust us.

Gerelateerde posts:

Meer Freeride:

Meer Freeride