Freeride. Video's - 17 oktober 2020   10:42 Legs Of Steel is met nieuwste short-film ‘Action Men’ weer erg creatief geworden

Door:

Legs Of Steel heeft niet stilgezeten en uniek is deze short film ‘Action Men’ zonder twijfel. En op de vraag of dit het resultaat is van de pandemie? 

Het antwoord daarop is een volmondige ‘YES!’, aangezien LoS wel de actieshots had, maar niet de lifestyle shots. En dat zorgt ervoor dat je soms even niet weet waar je naar zit te kijken. Want als we je van te voren zouden vertellen dat Legs Of Steel ervoor heeft gekozen om allerlei poppetjes te maken van alle atleten, dan zou je ons toch voor gek verklaren? Ja toch? Zeg eerlijk!

En toch is het waar. Legs Of Steel heeft de guys in een setting gezet waarin ze gewoon gezellig met elkaar over verschillende onderwerpen praten en dat alles is te bekijken op een bijzondere manier. De Britse Johno Verity heeft de stop motion animaties gemaakt en het is wel echt mooi om te zien hoe realistisch mogelijk hij ze heeft gemaakt, want je kunt verschillende atleten er echt één voor één tussenuit vissen.

Uiteraard zijn de actie shots die ze hebben gemaakt gewoon zoals je ze mag gaan verwachten, namelijk leip en het bekijken waard. Legs Of Steel heeft altijd al wel een crew bij elkaar gehad om je vingers bij af te likken en dat is met ‘Action Men’ niet anders. Namen als Markus Eder, Finn Bilous en Paddy Graham komen voorbij, maar ook Tom Ritsch, Ahmet Dadali en Fabio Studer zullen hun opwachting gaan maken op je scherm.

Maar dan wel wanneer je op play klikt, anders gebeurt er bar weinig. En dat zou zonde zijn! Want wie wilt er nou niet poppetjes van deze kerels zien praten terwijl er op een scherm achter hen alles in het echt gebeurt? Het klinkt allemaal een beetje vaag en dat begrijpen we, maar je moet ‘m dus gewoon even zien. Of zoals Legs Of Steel zou zeggen: “Press play and get hyped for winter!”

Gerelateerde posts:

Meer Freeride:

Meer Freeride