Freeride. Video's - 7 oktober 2020   16:25 Level 1 gooit ‘NOTHING’ volledig en voor nothing online

Door:

Ha! See what we did there? Level 1 die hun nieuwste film ‘Nothing’ gewoon even gratis en voor niets aan het grote publiek toont via YouTube? Daar doen ze jou en mij een heel groot plezier mee.

En nu horen we je denken: “Gast, hoe weet je nou waar je mij een plezier mee doet? Alsof je me kent?” en dat beweren we ook niet. Maar als je ons nu met droge ogen gaat vertellen dat je ‘nee’ zegt tegen diepe poeder runs terwijl de zon achter de bergen verdwijnt? Dan tja… Kunnen we niet anders dan afvragen wat je dan wél interessant vindt. Want beter dan dat soort bochten wordt het niet, aangezien dat gewoon méér dan heerlijk is. Om zelf te doen natuurlijk, maar ook om naar te kijken.

Ja hallo, wij verzinnen het ook niet he.

Of. Wacht…

Anyway, niemand schudt z’n hoofd en houdt een stalen gezicht als hij diepe poeder runs voorbij ziet komen. Nothing van Level 1 is onderverdeeld in delen en uiteraard zullen ze stuk voor stuk verschillen. Deel 1 ga je namelijk powder surfen zonder bindingen, daarna ga je powder surfen met bindingen, daarna wordt er een schans gebouwd om heerlijke tricks vanaf te gooien en eeeh… Ga je nog meer diepe poedersneeuw op zien stuiven als Parker White met z’n vrienden voorbij komen op je scherm.

En dit alles heup diep. Als het niet meer is. Ja dat is inderdaad lekker en ja, dat wil je zien. Wat er nog meer op de agenda staat voor de komende twaalf minuten? Wat dacht je van een vaag feestje waar verklede mensen staan te kijken terwijl er gehoelahoept wordt? Of…

Nee, bekijk het maar gewoon. Hij duurt dik twaalf minuten en het is meer dan goed bestede tijd.

Gerelateerde posts:

Meer Freeride:

Meer Freeride