Freeride. Video's - 9 september 2020   19:28 Level 1 presenteert dit jaar ‘Nothing’ en hij is weer erg lekker

Door:

Zei iemand daar diepe poeder runs? Level 1 heeft het allemaal op de gevoelige plaat weten vast te leggen en Nothing is daar het resultaat van!

Oeh, dit is wel mooi werk van Level 1 hoor. De teaser is dan ook maar een minuut lang, maar damn! Wat een zin hebben we in deze film die op 1 oktober het licht gaat zien.

De lezer die al wat langer meeloopt zal nu overigens een beetje met een verbaasd gezicht naar z’n scherm zitten te turen, want ‘Level 1 was toch gestopt met jaarlijkse films maken’?

Ja, dat klopt. Of in ieder geval: dat zeiden ze vorig jaar toen Romance uitkwam. ““With twenty years in the rearview mirror it still stands true- new things never get old. Romance, the final chapter of annual films by Level 1, captures a modern-day Golden Age in skiing” viel er te lezen en eerlijk is eerlijk: Romance was ook een erg lekkere film!

Maar goed! Nu, dik een jaar later, zitten we alsnog te kletsen over de nieuwe teaser die Level 1 Productions zomaar het internet op heeft geslingerd. Dit alles gaat dus zoals gezegd over ‘Nothing’ en we gaan de opmerking gewoon maar even maken die iedereen al aan ziet komen. Want eeh…

Nothing is zeker niet nothing!

Diepe poeder shots zijn aan de orde van de dag en daar houden we van, maar ook massive cliffs en pillow runs zijn gefilmd door de crew. Én dus in een teaser gedrukt he, zo is het dan ook wel weer. Laten we hopen dat er komende weken meer beelden van Nothing online gaan komen en tot die tijd wachten we rustig tot 1 oktober van dit jaar.

Gerelateerde posts:

Meer Freeride:

Meer Freeride