Freeride. Video's - 17 december 2021   10:56 Loïc Isliker & Paul de Groot trappen seizoen 2 van Hidden Faces af met fijne teaser

Door:

Het seizoen 2021/2022 begint stiekem een beetje te beginnen en dus was het meteen ook hoog tijd voor Loïc Isliker en Paul de Groot om iedereen even op te frissen en te updaten met betrekking tot Hidden Faces!

Eerst de vorige afleveringen bekijken van Hidden Faces? Dat kan! Gewoon even op deze blauwe tekst klikken en enjoy the show! Wil je liever behind the scenes met Paul de Groot & Loïc Isliker? Klik dan hierrrr.

Wie heeft er zin in een nieuw seizoen van Hidden Faces? Wij hebben zin in een nieuw seizoen van Hidden Faces!

TEETH zit nog vers in het geheugen, aangezien hij nog geen twee weken op internet te begluren valt. Een mooie, lange aflevering was het zeker, maar Paul de Groot en Loïc Isliker pakken gewoon gezellig door. Groot gelijk geven we ze, want TEETH was eigenlijk ook nog ‘werk van vorig seizoen’ te noemen en het is nu alweer december. En december betekent nieuwe plannen maken!

Helaas is dit nog geen volledige aflevering om van te genieten, ook al is deze korte introductie en showcase al wel weer iets om energie van te krijgen. Want het geluk is natuurlijk dat dit de bevestiging is dat we een nieuw seizoen van Hidden Faces gaan krijgen.

Hoeveel afleveringen het gaan worden weet nog geen mens, maar dat is ook wel een beetje het mooie eraan. Houd dus de Instagram accounts van Loïc Isliker en Paul de Groot in de gaten, maar ook het YouTube account zou wel een like mogen krijgen van je. Doe er je voordeel mee!

Gerelateerde posts:

Meer Freeride:

Meer Freeride