Freeride. Video's - 4 april 2021   14:09 Markus Eder krijgt verlaten skigebied tot z’n beschikking en trekt unieke strepen

Door:

Poaaah, wat een geluksvogel is die Markus Eder zeg. Z’n thuisbasis Klausberg was dicht en dus was de mogelijkheid daar om unieke strepen te trekken!

Tja, als je ooit de kans hebt, dan zou jij ‘m toch ook met beide handen aangrijpen? Toch? Markus Eder heeft in ieder geval weer iets om van z’n bucketlist af te strepen aangezien hij gewoon in z’n thuisresort de strepen mocht gaan trekken.

Potverdomme, we zijn gewoon stik jaloers.

Niet alleen omdat hij dus wel aan z’n bucketlist kon werken, maar vooral ook omdat wij niet zijn wezen skiën in een leeg resort. Én omdat we niet in de mogelijkheid waren om met een sneeuwscooter omhoog gereden te worden.

Dat geluk had Markus Eder dus wel en de beelden zijn gewoon heerlijk te noemen. We kunnen er niets anders van maken. Dit zijn van die momenten, dan kom je iets positiefs tegen met betrekking tot het coronavirus. Normaliter zou alles vol staan, rijen dik. En nu? Niemand. Ja, de dude met de sneeuwscooter en that’s it.

Wij zouden trouwens op één minuut dertien echt vol, maar dan ook echt volle bak, op die boom zijn geknald. Maar goed, daarom is Markus Eder dan ook wel Freeride World Tour kampioen geworden in 2019 hè… En wij? Wij zitten niet voor niets in een grijs en grauw Nederland naar de video van Eder te kijken.

Gerelateerde posts:

Meer Freeride:

Meer Freeride